Як відомо, практично весь квітень 2020 року більшість українців зобов'язані перебувати вдома. Український уряд запровадив в країні карантин до 24 квітня. Багато громадян вже кілька тижнів сидять на самоізоляції. Ми вже писали, чим можна зайнятися на такій перерві — це і читання книг, і готування різних страв, і прибирання й ігри на різних гаджетах. Ідей насправді багато, проте не варто забувати і про фізичний стан та форми свого організму.

У цій справі українцям допоміг Національний олімпійський комітет (НОК). Олімпійська команда, а точніше її яскравий представник — чемпіонка світу та Європи з артистичного плавання Єлизавета Яхно показала, як можна проводити домашні фітнес-тренування в умовах, де можна залишитися один на один зі своєю душею та тілом. Про це стало відомо завдяки новій публікації НОК в мережі Facebook.

"Чемпіонка світу та Європи з артистичного плавання Єлизавета Яхно продемонструвала неймовірну розтяжку в рамках челлендж #тренуйсявдома.", - підписали публікацію в НОК України.

До публікації додали відеозапис, який українці можуть використовувати, як план-інструкцію для власних тренувань. Тепер наші читачі знають, чим можна зайнятися вдома. Бережіть себе і своїх близьких!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Нагадаємо, гаряча Кароль забула про любощі з Баланом і потрусила попкою.

Як повідомляв Знай.uа українська fashion-фотограф Соня Плакидюк розповіла, як займається спортом на карантині.

Знай.uа писав, Оля Полякова з донькою змусили українок попотіти, спекотне тренування від Королеви Ночі.