Тепер офіційно можна сказати, що в Україні є найвищий рівень майстерності в такому виді спорту, як скейтбординг. Звичайно, наші спортсмени вже багато років показують "клас" на різних змаганнях, проте буквально днями в мережі на талант молодої українки звернув увагу сама легенда скейт-спорту Тоні Хоук.

Читайте Знай в Google News!

Ролик здався йому ілюстрацією одного з небагатьох "плюсів" карантину, адже ізоляція дозволила людям відкрити для себе нові хобі. Відео з першим успішним кікфліпом української дівчини Хоук опублікував у мережі Twitter.

Ролик тривав всього 19 секунд, проте був переповнений відчуттям радісної перемоги. Один з небагатьох позитивних ефектів цих жахливих часів - це підвищений інтерес до скейтбордингу. Приємно бачити, скільки людей вчаться кататися в моменти "простою". Я вважаю, що вони женуться за тим же почуттям, що і ця українська дівчина, яка зробила свій перший кікфліп.

Тоні Хоук, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

До слова, Тоні Хоук-ветеран серед скейтбордистів, автор безлічі трюків, а також обличчя ігрової серії Tony Hawk's Pro Skater. У 2018 році він відзначив своє п'ятдесятиріччя, на честь чого виконав п'ятдесят улюблених екстремальних стрибків, хоча в силу віку деякі закінчилися для нього падінням. Незважаючи на сили якій його полишають, Хоук все ще підтримує спільноту скейтбордистів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під Запоріжжям малолітні вандали на скейтах "обкатали" кладовище.

Як повідомляв Знай.uа, онук Алли Пугачової показав, як виглядав у дитинстві, колишнього хулігана не впізнати.

Знай.uа писав, коліщатка для комп'ютера від Apple за 700 доларів прикріпили до скейтборду, і ось що з цього вийшло.