Вісім років тому український боксер і колишній абсолютний чемпіон Олександр Вусик забрав олімпійське золото в Лондоні. Українець у фінальній сутичці переміг італійця Клементе Руссо.

Читайте Знай в Google News!

Руссо гідно почав поєдинок і відразу пішов у наступ. Головним козирем українця в цій зустрічі стали його вражаючі контратаки. У підсумку Усик переміг у 3-хвилинці з рахунком 3:1.

Другий період дався Олександру дуже важко. Боксери по черзі брали ініціативу в свої руки. Доказом цього був фінальний рахунок другого періоду – 8:8.

В останньому раунді Усик у підсумку переміг у протистоянні з рахунком 14:11 і став олімпійським чемпіоном. Після перемоги український боксер станцював традиційний гопак.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, боксерський промоутер і бізнесмен Едді Хірн, розмірковуючи про поєдинки його мрії, включив до списку гіпотетичну зустріч колишнього чотириразового чемпіона світу Евандера Холіфілда проти колишнього абсолютного чемпіона Олександра Усика в рамках першої важкої ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Усик проникливо звернувся до фанатів після Big Boxing Night: "Світ любить сильних".

Також портал Знай.uа писав, що український боксер Василь Ломаченко лише один раз програв на професійному рингу. Зараз у нього йде підготовка до бою з Теофімо Лопесом.