Якщо звичайний шашлик вже набрид, але хочеться покуштувати з друзями смачне м'ясне блюдо з багаття, тоді пропонуємо вам рецепт своєрідних чупа-чупсів з курки на грилі.
Інгредієнти:
- Курячі крила
- Паприка
- Тростинний цукор
- Солі
- Перець
- Соус барбекю
- кунжут
Приготування:
Щоб чупа-чупси вийшли красивими і акуратними, необхідно правильно зачистити курячі крила. Для цього потрібно акуратно вивернути кістки з суглобів, розділивши тим самим крило на 3 частини. Хвостик можна відкласти в сторону, він не знадобиться.
У найбільшій частині крила м'ясо збираємо внизу, у кінця. Теж саме проробляємо з середньою частиною крила, попередньо витягнувши одну з кісток.
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Далі обвалюють отримані чупа-чупси в спеці спецій. Спеції найкраще використовувати в такій пропорції: 3 ст.л. паприки, 1 ч. л. тростинного цукру, 1 ч. л. солі і ½ ч. л. меленого чорного перцю.
Після цього викладаємо крила на розігрітий до 150 градусів гриль в зону непрямого вогню і накриваємо кришкою. Готуємо так 40 хвилин. Щоб чупа-чупси вийшли ароматними, можна додати тріску для копчення на самому початку готування.
Коли крила готові, висипаємо їх в миску, заправляємо соусом барбекю і кунжутом.
Нагадаємо, що Євген Клопотенко пообіцяв "смакове безумство" від нового рецепту курки.
Як повідомляв портал Знай.uа, кращі економ-рецепти для галасливого застілля.
Також Знай.uа писав, що Євген Клопотенко поділився рецептом курки в банку.