Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вирішила кардинально змінити не тільки імідж, але і схуднути, взявши участь в челленджі зіркової тренерки Аніти Луценко "26июнязубдаю". Так, артистка досить креативно мотивує себе, щоб скинути 4 зайвих кіло до 26 червня - Наталя пообіцяла, що якщо не зробить цього, то поголить голову налисо.

При цьому сама Аніта Луценко пообіцяла стрибнути з парашутом, а актор і телеведучий Даніель Салем, який страждає на клаустрофобію, закриється на годину в труні. Виконавиця трепетно подякувала Луценко і зазначила, як добре, що та свого часу не стала юристкою.

"ГАРАЗД, ЖАРТИ В СТОРОНУ ♪️ Буду чи не буду голитися налисо ☺️

Якщо до 26 Червня не скину 4 кг, то буду голитися налисо.
Приєднаюся до челенджу @anitasporty #26іюнязубдаю

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Аніта обіцяла стрибнути з парашутом, @daniel_jihad_salem, який страждає на клаустрофобію, закритися на годину в труні, а я - поголитися налисо 😄
Дуже важливо зараз стежити за моїми Stories. Вже завтра покажу з якої ваги стартую ☺ хто стартує зі мною - виставляйте фото своїх ваг завтра вранці в Сторі, відзначайте мене і Аніту.

Хто знає Аніту? Напишіть в коментарях, підтримайте наш старт.

Для тих, хто з якоїсь неймовірної причини не чув про Аніту Луценко - розповідаю! Аніта - тренерка і ведуча шоу «Зважені та щасливі», авторка книги про здорове схуднення «Ти просто WOW». Багаторазова чемпіонка України та Європи з аеробіки та фітнесу.

Аніта, як же добре, що ти не стала юристкою. Дуже шкода, що тобі довелося зламати ногу, щоб знайти своє покликання. Хоча ні ... не шкода."

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".