5 червня 2021 року на телеканалі СТБ пройшов 18 і фінальний випуск "МастерШеф. Професіонали-3", в ході якого визначився кращий кулінар України третього сезону.
Елеонора намагалася здивувати з'єднанням Японії, Азії та Франції. Наприклад, на закуску вона подала Рапани в су-віді, які були глазуровані цибульним соусом, з топінамбуром з кремом з нього ж і коренеплодів, і серце голуба - і все це на гілках фруктових дерев. Основне блюдо приємного здивувало суддів - Еля приготувала французького голуба, крокет з яблука і печеної селери, соус з коренеплодів, зморшків і яловичих кісток, а також глазур з місо. І на десерт-грушу з корицею, юдзу нуазет, анісом, а також шоколадний бісквіт, з заварним кремом з чорним шоколадом, морозивом з горіхів і місо, і соусом малина-юдзу.
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Микола проклав шлях від океану до гір, тому, закуска була у вигляді корала-заліза ягняти на Тартарі з яблука і огірка, з устричною еспумою з сиру Шевр і вершків. Основне блюдо - запечена чорна тріска, яка була маринована в соєвому соусі з медом і молоком, при використанні соусу з дульона Даші з мерином, включаючи пюре з моркви і батата, і топінамбура з фенхелем. Десерт - бісквіт дакуаз з лимонною цедрою, заздалегідь просочений гіркою кавою, з малиновим желе з розмарином, і морозивом з чорної смородини, буряка, яке було покрито меренгою.
Перемогу в дуже нелегкій боротьбі здобула Елеонора Баранова, що отримала мільйон гривень і робота шеф-кухарем у новому ресторані Володимира Ярославського.
Нагадаємо, "МастерШеф. Професіонали" 17 випуск: красуня з неординарною фантазією покинула проект за крок до фіналу
Як повідомляв "Знай.ua", контузія змусила українського воїна відкрити в собі новий талант - заткне за пояс весь "МастерШеф"
Знай.ua писав, Олена Зеленська з Євгеном Клопотенком самі приготували страви зі шкільного меню: "Літні канікули - хороший привід"