Серед пісень українських та зарубіжних зірок, таких, як Ані Лорак, Настя Каменських, Єгор Крід, Тіматі, Dava, Льоша Свік та інших, чимало плагіату. Так вважає блогер Ваня Рассел, який опублікував свої спостереження в You tube.

"Зірки українського і російського шоу-бізнесу часто стають жертвами плагіатів, а деякі, навпаки, люблять запозичувати музику У інших або навіть зарубіжних артистів. Сьогодні я для вас підготував новий випуск музичних плагіатів і схожих пісень. Не забувайте пропонувати в коментарях свій плагіат", - написав автор добірки.

Він порівняв популярні треки українських, російських і зарубіжних поп-зірок, і виявив чимало підозрілих збігів.

У коментарях до відео його передплатники відзначають, що в багатьох випадках збіг майже стовідсотковий. Вони також обурені тією кількістю плагіату, який спостерігається на вітчизняній сцені.

"Може, вже було, але все - таки: "На вітрі" Маші Вебер - це прям "На зорі" Альянсу», «Мені здається, що пісня групи «Піца» на пісню Лободи «Твої очі» схожа», «В останній пісні чую Arash - Tike Tike (начебто так називається)», - діляться своїми спостереженнями слухачі.

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Показати ще

"Ваня, у тебе абсолютний слух! Все підібрано 100%! Так, тримати!", "Супер! Навіщо придумувати нове, коли можна змінити одну або пару нот, і так "зайде", раз раніше зайшло», - не втомлюються дивуватися Передплатники.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.