Відомий український кулінар, а також Експерт в розважальному українському шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський поділився новим рецептом з шанувальниками. Цього разу він навчить вас готувати гуакамоле.
Новий рецепт можна знайти на його сторінці в соціальній мережі Instagram. Для того, щоб це приготувати, вам знадобиться:
🔹 1 шт авокадо Хаас (це сорт);
🔹 1/3 лайма для соку або 1/4 лимона;
🔹 1 ст. л. білого, зеленого або червоного лука;
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
🔹 1/3 стиглого томата або 2-3 томати черрі-взимку вони смачніше;
🔹 половина пучка кінзи;
🔹 щіпка солі;
🔹 перець гострий зелений-халапеньо;
🔹 1 ст. л. масла.
Як пише сам чоловік, процес приготування досить простий. Потрібно дрібно порізати цибулю, і полити його соком лайма або лимона. Все це повинно замаринуватися, а в цей час нарізаємо дрібно томати і ріжемо листя кінзи. Також, потрібно роздрібнити перець.
Розрізаємо авокадо навпіл, і м'яку частину виймаємо ложкою і мнемо виделкою.
Далі змішуємо все те, що підготували заздалегідь, і додаємо масло.
"Далі пробуйте гуакамоле. Можливо, треба ще додати соку лайма або лимона. Смак повинен бути насиченим, досить солоним, трохи гострим і приємно освіжаюче кислим. Кислота потрібна, щоб авокадо темрява швидко, і на смак - традиційно в балансі. Суміш соковита і ароматна " - розповідає Володимир Ярославський.
Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.
Як повідомляв Знай.ua, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.
Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів.