Відома українська телеведуча програми "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 315 тисяч підписників.

Цього разу Лебідь підкинула шанувальникам оригінальну ідею для спільних фото закоханих парочок. Ідея полягає в тому, щоб відірвати партнера від землі.

Так, на першому фото Олену-Крістіну підняв за талію її коханий Павло Розенко, що виявилося легко через стрункість дівчини.

Але завдання складніше чекала вже саму телеведучу, тому що тепер їй потрібно було підняти коханого. Щоб спростити завдання Олені-Крістіні, Павло Розенко підстрибнув і саме цей момент відобразила камера.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"Далі буде 👌😉
А поки так 💃🕺", - підписала фото ведуча.

"Треба вам зробити як тоді з морем:" Придумайте назву до останньої фотки"," Вауууууу супер сильна сімейка💪", " ви Класні і завжди позитивні, спасибі вам за це! Завжди із задоволенням дивлюся на вас👏", " хлопець схуд знатно!!! Тепер ширяє поруч з красунею 🔥 від щастя😍 😍 😍 😍 🙌 🙌", " Ух ти !Ептель-Моптель-САРА де!?👍", "Ось справжня жіноча підтримка😁", "Гарна ідея для фото з парою 😂", "Суперрр, так насміялася😂😂😂ви молодці❤️❤️", "....о, я тільки побачив чувака ззаду тебе.... Думав ти Париш в повітрі ....", "Особливо друге фото 🔥❤️ обличчя Крістіни "Ось ти яка міжхребцева грижа"😉 🤣", " та Ви прям качок що підняли мужичка💪 🙌 🔥", - писали в комментраиях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Олена-Крістіна Лебідь пообіцяла здати Розенка інопланетянам: "у банку від Ілона Маска"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олена-Крістіна Лебідь приголомшила зізнанням про жорстоке побиття: кинув на підлозі в калюжі крові

Також «Знай.иа " писав, що Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко знайшли Італію в Києві: закоханим море по коліна