Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,6 мільйонів чоловік.

Чоловік не соромиться ділитися моментами з особистого і творчого, а зараз виконавець зобразив себе поруч з телеведучим Олексієм Сухановим.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio/

Вони збираються з Одеси дістатися до Києва. Але ж зовсім недавно Михайло, в смокінгу і білій сорочці, виконав на сцені телешоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" свою легендарну пісню "Молитва за Україну", і згодом дав невелике інтерв'ю.

При цьому зараз Олексією здався трохи здивованим на знімку, так як максимально розкрив очі для фотографії. Суханов веде "Говорить Україна", але досі не може отримати паспорт громадянина України, до чого продовжує йти з 2014 року.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Дзідзьо, скріншот: Instagram Stories

Телеведучий зізнається, що хоч нинішній президент Володимир Зеленський і підписав указ про громадянство, йому потрібні спеціальні довідки, отримати які можна лише в РФ, куди йому немає поки доступу.
Згодом, як виявилося, рейс до Києва перенесли.

Олексій Суханов, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дзідзьо після розлучення зі Slavia засвітився поруч з вагітною красунею: "Щось неймовірне"

Як повідомляв Знай.ua, "Мені цього і не треба": Олексій Суханов проговорився славі Дьоміну, чому досі ходить з російським паспортом

Також Знай.ua писав, розведений Дзідзьо покращав на очах і розповів Каті Осадчій все: про колишню Slavia - ні слова