Відома зіркова тренерка і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість видала рецепт швидкого, смачного і корисного сніданку у вигляді бутерброда або брускетти.

Так, артистка поділилася чотирма найпопулярнішими варіантами, серед яких були: класична брускетта з помідорами і базиліком, брускетта з авокадо і в'яленими томатами, брускетта з овочами і куркою, а також брускетта з сиром рікотта, редискою і руколою.

Зірка зазначила, що хліб найкраще підсмажити на грилі або в тостері, а також злегка скропити оливковою олією. Крім звичайного хліба Аніта також рекомендує використовувати хрустку чіабатту.

"Добрий ранок �😍�

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Як не крути, а бутерброд, крутон, брускетта - це зручно і смачно і швидко ☝ 🏻
Варіант:

1. Класична брускетта з помідорами і базиліком 🍅 🥬

Смачні помідори (дрібно порізати), ароматний базилік, хрустка чіабатта ( підсушити на сухій сковороді). Сіль, перець.

2. Брускетта з авокадо і в'яленими томатами 🥑 🍅

Смачний вершковий сир в якості намазки на хліб, в'ялені томати + авокадо слайдами.

3. Брускетта з овочами і куркою 🥒 🥚

Відварна курка.
Огірок, кабачок або перець гриль.

4. Брускетта з рікоттою, редискою і руколою.🍠🥬

Пікантність редису, пряність руколи, ніжність рікотти — все це ідеально поєднується з підсмаженим на грилі або в тостері шматочком хліба, скропленого оливковою олією."

instagram.com/anitasporty/

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.