Популярний український співак Михайло Хома, більш відомий як Дзідзьо взявся за зйомки комедійної стрічки "Де гроші". За сюжетом піаніст-авантюрист Міша, щоб знайти гроші на визволення друга з-під арешту, влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що всі в цьому будинку шукають гроші.

До зйомок цієї стрічки Дзідзьо вдалося долучити найпопулярніших українських зірок. Серед акторів фільму багато зірок театру, кіно й шоу-бізнесу: Ада Роговцева, Ахтем Сеітаблаєв, Володимир Остапчук, Володимир Задніпровський, Євген Сморигін, Наталя Холоденко, Діма Варварук та інші. Кожного з акторів до зйомок фільму Михайло Хома запрошував особисто, про це розповіли у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio/

Головна роль дісталася легендарній акторці Аді Роговцевій, яку Дзідзьо шанобливо називає "Королева". Зірка зізналася, що дуже зраділа пропозиції Михайла Хоми.

Зйомки комедії "Де гроші", скріншот з відео

" У мене був чудовий, чудовий червень у житті, який я провела в роботі з цією групою і з Михайлом. У 84 роки, коли пропонують велику роль думати може тільки ідіотка. Я не ідіотка. Тут рідні люди, ми ж робимо одну роботу і всі дуже націлені на те, щоб було добре, комфортно. Мені дуже приємно, що я втрапила в цю історію", - зізналася Ада Роговцева.

Зіркова психологиня Наталя Холоденко також долучилася до зйомок стрічки "Де гроші". Хоча вона отримала невеличку роль, тішиться, що побувала на знімальному майданчику.

Зйомки комедії "Де гроші", скріншот з відео

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Сьогодні побачу Ахтема Сеітаблаєва, це для мене якийсь просто щасливий день. 20 секунд в кадрі, а в результаті ми дві години знімали, і ще годину готувалися. От настільки кадр дорого коштує", - каже Наталя Холоденко.

Режисер Ахтем Сеітаблаєв зіграє у вже звичній для себе ролі лікаря. Він зізнався, що у дитинстві мріяв стати лікарем, однак вже згодом він надав перевагу акторству.

Зйомки комедії "Де гроші", скріншот з відео

"Мені було дуже приємно коли він подзвонив і запропонував роль", - каже актор.

Нагадаємо, що холостячка Злата Огнєвіч потонула в обіймах розлученого Дзідзьо: "Ну, одружуйтеся". Злата Огнєвіч поділилася яскравими знімками з Дзідзьо

Раніше Знай писав, що Дзідзьо відсвяткував 12-річчя своєї "дитини" після розлучення зі Slavia: "Дякую долі". Гурт DZIDZIO святкує 12 день народження

Також Знай повідомляв, що Дзідзьо показав, хто був з ним 12 років, попри дружину Slavia: "Мої вітання". Дзідзьо поділився з шанувальниками радісними новинами