Наташа Горова - 24-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість відсвяткувала день народження - 16 вересня дівчині виповнилося 24 роки. Так, зірка на честь урочистості вирішила показати кілька зворушливих архівних кадрів з дитинства, позуючи з мамою Іриною Горовою і татом, Юрієм Горовим.

На знімках Наташа була ще зовсім маленькою і лежала у найріднішої жінки на руках. Крім цього, Горова-молодша показала одне з перших новорічних свят в пишній сукні і з короною на голові.

Варто відзначити, що Ірина Горова вперше стала мамою в досить юному віці - Наташа з'явилася на світ, коли колишній дружині Потапа було 19 років.

"і трапилася історія"

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали вітати дівчину з днем Народження: "❤️❤️❤️❤️З днем народження,Наташенька, будь безмежно щаслива❤️"," з днем народження залишайся таким же світлим промінчиком;)", "боже, що це за дівчинка на 2му ФОТО? 😮 😂 Така юна👏 👏 👏", " з днем народження ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ будь щаслива і кохана! Ти цього заслуговуєш!".

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Наташа Горова в міні-спідничці виконала головне бажання коханого

Також портал "Знай.uа" писав, що Наташа Горова вразила результатами схуднення, красуню не впізнати