Багатодітна матуся та відома співачка Анастасія Приходько вперше розповіла, чому так довго приховувала свою третю вагітність.

Про це Анастасія Приходько розповіла у програмі "Життя відомих людей".

Анастасія Приходько дуже ретельно приховувала від журналістів та фанатів свою третьою вагітність. Зірка зізналася, що так вона оберігала себе та майбутню дитину, адже хотіла побути на одинці разом зі своїм щастям.

Анастасія Приходько, скріншот із відео

"Зараз дуже важкий час і я хотіла зі своїм щастям побути наодинці. Тому я собі тихенько пішла та народила", - зізналася Анастасія Приходько журналістці ЖВЛ.

Свою вагітність Анастасія Приходько тримала у таємниці, однак про третю дитину співачки стало відомо в студії спецвипуску шоу "Маска", який відбувся після грандіозного фіналу проєкту. Згодом у своєму Instagram Приходько свого показала новонародженого сина.

Анастасія Приходько з третьою дитиною / Фото Instagram / @prikhodko_official1

Знаменитість стверджувала, що не планувала хайпувати на своїй вагітності, тому не "бігала по всіх телеканалах" з округлим животиком. Анастасія Приходько хотіла якнайдовше захищати малюка від дорослого світу.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, що Анастасія Приходько оголила груди і жорстко відповіла заздрісникам: "Ряси послушників і черниць...". Загадкова Анастасія Приходько в чорному поманила українців голими грудьми

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Приходько відшмагала по дупі TikTok-блогера Олега Машуковського: за всі конфлікти. Анастасія Приходько знялася в новому кліпі з Наталією Могилевською та Олею Цибульською

Також "Знай.ua " писав, багатодітна Анастасія Приходько опинилася в ліжку з відомим блогером: "довелося...". Співачка опинилася в ліжку з іншим чоловіком