Молода українська співачка Lida Lee, яка взяла участь у новому сезоні популярного проєкту "Танці з зірками", поділилася емоціями після перевтілення у героїню "Сімейки Адамсів".

Про це співачка написала у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її життям та успіхами спостерігають майже 63 тисячі читачів.

Lida Lee разом зі своїм партнером по танцях Олексієм Базелою вирішили цього разу виконати самбу. Артистка зізнається, що в образах Уенсдей і Паглсі Аддамсів їм вдалося показати свій пустотливий характер на паркеті.

Lida Lee, instagram.com/lidalee_official

"Ось така сімейка у нас вийшла 🤍 🕷 🖤 Уенсдей і Паглсі Аддамси, що показали свій пустотливий характер на паркеті. Наша самба була ну дуже ексцентричною, темп, танець, пісня, образи, наші емоції! Ми не відразу в них вжилися, але з часом зрозуміли ... та це ж ми! Які є насправді. Як думаєте, скорилася нам самба?", - йдеться у повідомленні співачки. Lida Lee

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Дужеее 😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥", "Оригинальний виступ", "Дуже класний номер, бравоо", "Лііііда 😍😍😍😍 це дуже 🔥", "Шикарний 🔥. Підкорилася однозначно!", - відреагували у коментарях.

Коментарі, instagram.com/lidalee_official

Коментарі, instagram.com/lidalee_official

Коментарі, instagram.com/lidalee_official

Нагадаємо, Melovin проти Lida Lee на "Танцях з зірками": яка пара змогла більш пристрасно показати любов на паркеті. Як артисти виступили у другому ефірі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Lida Lee розповіла про заздрість на "Танцях з зірками": "Повинна бути конкуренція". Українська співачка відкрила завісу таємниці для участі в даному шоу.

Також "Знай.ua" писав, Григорія Решетника застали посеред ночі з "Холостячками" Ксенією Мішиною і Златою Огнєвіч: "Як тут заснеш? Григорій Решетник показався у компанії Ксенії Мішиної і Злати Огнєвіч