Рецепт прекрасних котлет з радянських часів, які готували в їдальнях.
Багато людей пам'ятають котлети, які готували в їдальнях і санаторіях. При хороших кухарів дана страва виходило ароматним соковитим і просто чудовим.
Зробити її неймовірно просто, саме з цієї причини дане блюдо любили готувати в їдальнях. Рецептом поділитися колишній шкільний кухар Володимир.
Даною стравою можна пригостити своїх гостей або родичів, викликавши неймовірну ностальгію.
Інгредієнт
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
- Фарш, 600 г;
- Чорний хліб, 350 г;
- Вода, 0.5 склянки;
- Цибуля, 1 шт;
- Часник, 1 зубчик;
- Сіль, перець.
Алгоритм готування в трьох простих кроках.
- Обрізаємо кірки у хліба і замочуємо м'якуш у воді. Можна використовувати панірувальні сухарі.
- Фарш заправляємо тертою цибулею і часником, сіллю і перцем, додаємо віджатий м'якуш і перемішуємо.
- Формуємо котлети і обвалюють в сухарях, обсмажуємо до готовності.
Як повідомляв портал Знай, клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску. На відео видно, що вона ображала не тільки працівників супермаркету, а й інших людей.
Також Знай писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму.