Рецепт прекрасних котлет з радянських часів, які готували в їдальнях.

Багато людей пам'ятають котлети, які готували в їдальнях і санаторіях. При хороших кухарів дана страва виходило ароматним соковитим і просто чудовим.

Зробити її неймовірно просто, саме з цієї причини дане блюдо любили готувати в їдальнях. Рецептом поділитися колишній шкільний кухар Володимир.

Скрін, відео YouTube котлета

Даною стравою можна пригостити своїх гостей або родичів, викликавши неймовірну ностальгію.

Інгредієнт

Популярні новини зараз

Пенсіонерам за 60 у війську знайдуть свій фронт: куди направлять старих мобілізованих

Робота, вдома та на вулиці: де найчастіше ТЦК полює на ухилянтів

Пенсію перерахують, але "заднім числом": чому виплати прийдуть із затримкою

Пенсіонери отримають подвійні виплати у травні: кому нарахують більше грошей

Показати ще
  • Фарш, 600 г;
  • Чорний хліб, 350 г;
  • Вода, 0.5 склянки;
  • Цибуля, 1 шт;
  • Часник, 1 зубчик;
  • Сіль, перець.

Алгоритм готування в трьох простих кроках.

  1. Обрізаємо кірки у хліба і замочуємо м'якуш у воді. Можна використовувати панірувальні сухарі.
  2. Фарш заправляємо тертою цибулею і часником, сіллю і перцем, додаємо віджатий м'якуш і перемішуємо.
  3. Формуємо котлети і обвалюють в сухарях, обсмажуємо до готовності.

Нагадавши, що соняшникова олія знову подорожчає для українців: експерти назвали причини. В Україні і так соняшникова олія продається дорожче, ніж у багатьох країнах Європи і це не межа.

Як повідомляв портал Знай, клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску. На відео видно, що вона ображала не тільки працівників супермаркету, а й інших людей.

Також Знай писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму.