Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 715 тисяч чоловік.

У своїх Insta Stories Ольга показала, як вона відзначає відразу декілька свят в один день. 14 жовтня є знаменною датою для всіх українців, адже сьогодні День захисника і захисниці, День козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Артистка також привітала свою маму Анну Іванівну з 88-річчям і зібралася всією сім'єю у неї в гостях.

Скріншот з Insta Stories, instagram.com/olgasumska/

Пізніше Ольга вирушила зі своїм чоловіком актором Віталієм Борисюком на урочистий концерт від музичного фестивалю "Шлягер Року" в Жовтневий палац, з нагоди національних свят. У кадрі щаслива пара вітає весь український народ і залишає свої найкращі побажання.

Скріншот з Insta Stories, instagram.com/olgasumska/

Популярні новини зараз

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська та Аня Трінчер показали, на що пішли заради Володимира Остапчука: Павло Зібров позеленіє від заздрості

Нагадаємо, що замужня Ольга Сумська усамітнилася з 61-річним чоловіком перед дзеркалом: "Жора, я щаслива". Ольга зустрілася з 61-річним актором Георгієм Делієвим.

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська "постаріла" за один день і стала директором клубу: "Пощастило так пощастило"

Також портал Знай.uа писав, що замужня Ольга Сумська підловила Даніеля Салема посеред лісу: Борисюку не показувати