Український телеведучий, який веде популярне шоу "Холостячка", де своє кохання шукає співачка Злата Огнєвіч, повідомив про вихід нового сезону ще одного проєкту - "Україна має талант".

Відповідний допис з'явився на особистій сторінці Григорія Решетника в соцмережі Інстаграм, де за життям телеведучого стежать понад 503 тисячі читачів. Він також виклав відео зі зйомок, на якому впав на підлогу перед колективом дівчат.

Як повідомив Григорій Решетник, до грандіозної прем'єри популярного шоу "Україна має талант" залишилося всього два дні. Телеведучий заінтригував глядачів неймовірними талантами учасників нового сезону проєкту.

Пост Григорія Решетника, instagram.com/grisha_reshetnik

Пост Григорія Решетника, instagram.com/grisha_reshetnik

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Пост Григорія Решетника, instagram.com/grisha_reshetnik

"До нашої грандіозної прем‘єри залишилось всього 2 дні 🌟 Ми вклали всі сили та всю душу в цей проєкт! І я вже так хочу, щоб ви його побачили та закохалися в таланти наших учасників 🥳 Якщо чекаєте - ставте 🌟❤️ #українамаєталант #субота #стб", - написав телеведучий. Григорій Решетник

"Шикарно 😂", "🔥😂😂😂👏", " Чудово)", "🤣🤣🤣", - відреагували у коментарях задоволені глядачі, які вже не можуть дочекатися прем'єри.

Коментарі, instagram.com/grisha_reshetnik

Нагадаємо, Григорій Решетник влаштував "трійничок" з дружиною і Златою Огнєвіч, ще й тещу покликав. Григорій Решетник зібрав усю сім'ю, щоб дивилися "Холостячку" зі Златою Огнєвіч.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Григорій Решетник заткнув за пояс усіх залицяльників "Холостячки" Злати Огнєвіч: справжній Джеймс Бонд. Григорій Решетник перетворився на Джеймса Бонда

Також "Знай.ua" писав, Григорія Решетника застали посеред ночі з "Холостячками" Ксенією Мішиною і Златою Огнєвіч: "Як тут заснеш? Григорій Решетник показався у компанії Ксенії Мішиної і Злати Огнєвіч