Український актор і популярний телеведучий Андрій Джеджула заявив, що більшість сварок з колишньою дружиною Юлією Леус відбувалися, коли вона випивала алкоголь.

В одному з інтерв'ю Андрій Джеджула говорить, що після вживання алкоголю жінка ставала зовсім іншою людиною і "робила з мухи слона".

"Я цьому спочатку не надавав значення. Ну перебрала дівчина. Юля знає як перебрати. Коли вона п'є, включається демон всередині. Це інша людина. Неначе одного вийняли, а іншого вставили", - говорить він. Андрій Джеджула

Юлія Леус, кадр з відео

Андрій Джеджула і його колишня дружина Юлія Леус знялися для шоу "Не бреши мені" на каналі LIVE і розповіли свої версії проблем у відносинах.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Юлія Леус та Андрій Джеджула розповіли свою правду про те, чому вони зараз ворогують. У результаті психіатр дійшов висновку, що вони один одного варті, адже кожен з пари був жертвою і тираном поперемінно.

Нагадаємо, розлучений Андрій Джеджула почув заповітне слово від головної жінки в його житті: "Вона сказала...". У Андрія Джеджули - велика радість у житті

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Джеджула перетворився на Роберта Паттінсона після скандального розлучення: "Як вампір". Андрій Джеджула розповів про відчуття в нічних клубах і як він починав там працювати

Також "Знай.ua" писав, розлучений Андрій Джеджула похвалився потужним другом: "195 сантиметрів". Телеведучий продемонстрував з ним відеозапис.