Олександу Яремчук розповіла про те, що не п'є алкоголь порталу КП в Україні. Однак фотографії з її Instagram-сторінці це спростовує.

В Україні пройшов 30 Національний конкурс краси"Міс Україна". Перемогу отримала дівчина з Вінницької області Олександра Яремчук.

Тепер 22-річна модель і танцівниця Олександра Яремчук представлятиме Україну на Miss World-2021, який пройде в Пуерто-Ріко в грудні цього року. Переможниця отримала ексклюзивну корону вартістю 3 мільйони доларів, а також 500 000 гривень. Корону для конкурсу виготовив відомий американський ювелір Джейкоб Арабо, який був у журі.

Дівчина дала інтерв'ю. Журналісти згадували приклад "Міс Україна Всесвіт 2021" Анни Неплях, яка зруйнувала традиційний образ леді. Вона зізналася журналістам, що любить пити горілку.

У мережі обговорюють слова" Міс Україна Всесвіт " Анни Неплях про те, що вона любить горілку. Як ви вважаєте, чи може "Міс Україна" заявляти про любов до міцних напоїв?,- запитали журналісти.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

У відповідь Олександра Яремчук відповіла, що не хоче обговорювати заяву переможниці іншого конкурсу, а сама не п'є алкоголь.

я ні в якому разі її не засуджую, у кожного вибір свій. Я не п'ю алкоголь, і коментувати дівчину з іншого конкурсу не дуже красиво і доречно
, - зазначила вона.

Проте у дівчини є фотографія в соціальній мережі Instagram, на який вона позує з келихом.

Нагадаємо, Ольга Фреймут "пробралася" в машини українців з ревізією: ви все життя робите це неправильно.

Також ми повідомляли, 44 тисячі за гектар: українська земля подорожчала вдвічі, і це не межа. Вартість одного гектара землі в нашій країні збільшилася вдвічі щодо попередніх розцінок

Також Знай.uа писав, екс-продюсер Лободи Нателла Крапівіна втрутилася в скандал з переможницею "Міс Україна-Всесвіт": "Ну що за вульгарна"