Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в мережах" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями і новинами з особистого життя, за яким стежить понад 320 тисяч осіб.

Знаменитість розповіла фанатам про свої враження після перегляду фільму "Дюна", знятого за науково-фантастичним романом американського письменника Френка Герберта. Як відомо, прем'єра новинки стартувала ще 16 вересня, але телеведуча знайшла час для походу в кінотеатр практично в останній день показу, і за її позитивним відгуком - нітрохи не пошкодувала.

Олена-Крістіна зізналася, що під час перегляду її дратував один із головних героїв фільму - молодий актор Тімоті Шаламе, але його участь не зіпсувала думку артистки, і вона з нетерпінням чекає на другу частину "Дюни".

"Мене, звичайно, підбішував юний мілорд з цими кучеряхами (типаж не мій ваааааще 🙈), але, звикнувши, подивилася запоєм!!! 👏👏👏🤩🤩🤩 На другу серію - біжу швидше вітру! 🏃🏃🏃🤩🤩🤩" - написала телеведуча.

Нагадаємо, гроші вранці, фотосесія... ніколи: наречена Розенка застерігає українців від нової вигадки шахраїв

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Розенко покликав заміж? Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на чарівну наречену

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь так зустріла п'ятницю, що не втрималася на ногах: Павло Розенко її ще такою не бачив