Стало відомо про те, що телеканал "Україна" показала першого героя шоу, яке готують спеціально до зимових свят - "Новорічна Маска". Ним став великий ведмідь.

На передодні Нового року, 31 грудня, в ефірі каналу "Україна" вийде святковий випуск улюбленого шоу мільйонів "Новорічна Маска". Глядачі разом із зірковими детективами гіпершоу будуть насолоджуватися виступами зимових героїв і спробують розгадати, які суперзірки зникли в цих фантастичних образах, одним з яких став гігантський бурий ведмідь в костюмі білого.

Шоу "Маска", фото: прес-служба каналу "Україна"

Хижак вирішив заспівати популярну пісню "She's a lady" Тома Джонса. Зірка не тільки дивуватиме глядачів і експертів вокалом, а й станцює так, що всі будуть ошелешені. Не варто також забувати, що на ньому буде гігантський костюм.

Це спантеличить всіх, адже, потрібно буде відразу ж здогадатися, хто там ховається під маскою. Зіркові гості відразу відзначили, що коли вони побачили ведмедика, відразу ж згадали дитинство, і ті всі емоції, які переживали на передодні Нового року. Сам герой, який ховається під костюмом ведмедя, прийшов на канал "Україна" для того, щоб здійснити мрію.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Я в цьому шоу дуже неспроста-тут я реалізую давню мрію – - зізнався в підказках про себе Бурий ведмідь в костюмі білого. - Ви всі мене добре знаєте, але у мене є велика таємниця. Я все життя мріяв стати тим, ким мені бути не судилося".

Костюм ведмедя має незвичайний підтекст, як зазначає художник по костюмах Леся Патока. Її надихнули меми з соціальних мереж, в яких йдеться про те, що бурий ведмідь дуже завжди сумний, тому що хоче бути білим. Ведмедю зробили особливий вираз обличчя-трохи сумне, трохи суворе і миле одночасно.

На пошиття Маски пішло близько 10 метрів хутра, і тому масштаби його вражають. А ось хто ховається під костюмом дізнаємося в новорічну ніч.

Нагадаємо, хто сховався під маскою "порося" на шоу "Маска": Михайло Поплавський або Анатолій Анатоліч?

Раніше повідомляли, що Лілія Ребрик виявилася запальною феєю на "масці" з 10-кілограмовими крилами

Також Знай.ua писав, Дзідзьо після того, як "увійшов" в Олю Полякову, заговорив про найсоковитішу