Співачка Світлана Тарабарова, яка будує успішну кар'єру та встигає займатися вихованням двох діток, вирішила згадати себе на шкільному випускному балі. Яскравими і смішними знімками вона поділилася зі своїми шанувальниками на сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 575 тисяч осіб.

На фото важко впізнати нинішню зірку – вона дуже худенька, білява і майже без макіяжу. Поруч із школяркою стоять її шкільні подруги, вдягнені за модою того часу. Зараз їхні наряди виглядають дещо смішно.

Скрін, Instagram Тарабарова

«Згадаємо як? Солодкі 16 в твоїх очах!!!! Запускаю челенд#Солодкі16, ви зі мною?Покажи себе в 16 і зараз! Обожнюю такі челенджі, вони нагадують нам, скільки всього цікавого вже відбулося у нашому житті, а скільки ще буде - огооо, треба лише зустрітись із подружками та увімкнути на всю наш шалений саундтрек. До речі, на фотках мій випускний і мої подруги дитинства Леся та Віра, з якими нам є що згадати, а от дітям розповісти мало що можемо. Ну і мій клас і я, як завжди, із мікрофоном у руках. Це єдине, що не змінилося», - зазначає Тарабарова.

Скрін, Instagram Тарабарова

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Вона також запропонувала своїм фанатам приєднатися до челенджу та показати їхні знімки з випускного.

«Полетіли - чекаю на ваші фото - буду репостити кожного!!! Просто відмічайте мене, хештег #Солодкі16 і не забувайте коментувати один одного. Піднімемо собі настрій у такий похмурий осінній карантинний день. P.S.: як вам моя сукня? топчик?», - додала вона.

Скрін, Instagram Тарабарова

«О госпади! Какое зелёное платье! Мне тогда казалось,что я просто супер бомбини!», - написала в коментарях подруга співачки.

«Була і залишаєшся гарною дівчинкою», «Навіть тоді - ваша сукня найгарніша», «Ахахаха. Это ХЕРСОН, детка) Думаю, что с тех времён не много поменялось», - додають інші коментатори.

Скрін, Instagram Тарабарова

Нагадаємо, заміжня Світлана Тарабарова знову одягла весільну сукню заради дівочих мрій: "Сказати "так". Світлана Тарабарова знову одягла весільну сукню

Раніше Знай писав, Світлана Тарабарова і Регіна Тодоренко повернулися до Real O: як змінилися учениці Могилевської за багато років

Також Знай повідомляв, Тарабарова зібрала весь гурт Real O, який виховала Могилевська - Тодоренко теж не забула: "Солодкі 16"