Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка продовжує будувати сім'ю і кар'єру в Росії зі співаком Владом Топаловим, поділилася радісною новиною у своєму житті. Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать 8,1 мільйонів читачів.

Цього разу Регіна поділилася знімком разом з чоловіком і маленьким сином. Вона похвалилася, що її запросили озвучувати новий мультфільм від Дісней – «Енканто».

"Сьогодні я вітаю себе і безмірно пишаюся. Озвучити діснеївський мультфільм-це велика честь. Ви знаєте, як важко мені відкривалися двері дубляжу, але я їх акуратно вибила. Я озвучила головну героїню мультфільму-мюзиклу #Енканто", - написала Регіна.

Скрін, Instagram Тодоренко

Скрін, Instagram Тодоренко

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Крім того, у неї є ще кілька приводів для радості.

«1. Тепер і я залишила слід в Дісней світі @disneyrussia. Дякую за запрошення. 2. Коли мене не стане, мої діти, онуки і, може, навіть правнуки зможуть почути рідний голос мами/бабусі / прабабусі через багато років. 3. Величезна честь співати композиції, які написав Лін-Мануель Міранда (володар Греммі і композитор #Моана). 4. Я отримала колосальний досвід і можливість співпраці з приголомшливими людьми. 5. Мій незмінний сценічний партнер, @trodriguezzz, я рада йди з тобою однією дорогою. Багато чому у тебе вчуся!",- додала вона.

Скрін, Instagram Тодоренко

Скрін, Instagram Тодоренко

Тодоренко також подякувала чоловікові за підтримку і допомогу.

"Дякую всій своїй родині за підтримку. Моя любов @vladtopalovofficial, кожне твоє слово - в саме серце", - зазначила вона.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко заспівала рідною мовою, фанати не повірили своїм вухам

Раніше повідомлялося, що Регіна Тодоренко похвалилася суперздатністю сина Влада Топалова

Також, Регіна Тодоренко видала таємницю, про яку мовчала 15 років