Американська поп-співачка Брітні Спірс почала свою кар'єру в далекому 1993 році на шоу Mickey Mouse Club разом з іншою зіркою американської естради - Крістіною Агілерою. Дівчат завжди порівнювали, стравлювали і між співачками навіть виникали конфлікти.

Згодом кождя зайнялася своєю кар'єрою і пристрасті вщухли, дівчата навіть мали відносини, схожі на дружбу, але недавній випадок на одній з церемоній нагородження поклав початок новому скандалу.

Крістіна Агілера

Всім відомо, що Брітні Спірс 14 років перебувала під опікою батька, який буквально знущався над нею, і нещодавно їй вдалося позбутися від цього за рішенням суду.

Природно, журналісти почали питати у багатьох американських зірок їх думку з цього приводу і всі з радістю відповідали, вітали Брітні... Все, але не її нерозлучна "подружка" Крістіна Агілера.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Брітні Спірс

Зовсім недавно проходила церемонія Latin Grammy Awards 2021 (латинська версія американської Grammy), де Агілера була запрошеною зіркою. Звичайно, журналісти не упустили моменту, щоб поцікавитися у неї про звільнення Брітні.

"Брітні... Ви комунікуєте? Ви привітали Брітні Спірс зі звільненням?" - запитує журналіст.

На це Крістіна просто підібгала губки, смикнула свого менеджера, щоб він позбавив її зайвих питань і пішла, на прощання кинувши: "Я не можу, але ... я рада за неї".

Після цього почали з'являтися "вкидання" про те, що Агілера просто поспішала на сцену, але ж сказати "я рада за неї" просто так, в камеру, а не кидаючи з-за плеча - це не так складно, правда?

Однак, цим справа не скінчилася, і Брітні, яка випала з соцмереж на багато років, вирішила висловитись і звинуватила Крістіну у брехні.

"Я люблю і обожнюю всіх, хто підтримував мене... але відмовлятися говорити, коли знаєш правду - значить збрехати», — написала Брітні. Вона продовжила: "Я 13 років пробула в жахливій корумпованій системі, але чому людям так важко говорити про це??? Я та, хто пройшла через це!!!! Всім прихильникам, які висловилися і підтримали мене, дякую... так, це важливо для мене"

Агілера ще не відреагувала на такий випад з боку Брітні. Однак, джерело HollywoodLife запевняє, що вона взагалі не була готова до питання про Брітні і тепер має намір особисто з'ясувати стосунки.

Нагадаємо, що Брітні Спірс з'явилася з синцем під оком після суду.

Раніше ми повідомляли, що Брітні Спірс станцювала на балконі в сукні з бездонним декольте.