Дочка для тата це особлива людина, яку він намагається всіляко захистити від різних бід. Любов тата і дочки безсумнівно унікальна, і таке щастя звичайно ж не обходить стороною і знаменитих чоловіків.


Американський кіноактор і режисер Дольф Лундгрен зізнався, що сильно пишався своєю кар'єрою поки у нього не з'явився справжній привід для гордості - його дочка, передає "Тгеѕ mamas notes" в Instagram.
Дольф Лундгрен с дочерью, фото с instagram

"Мені дуже пощастило бути батьком моєї дочки! Я завжди був задоволений власною кар'єрою, зізнаюся, дуже пишаюся нею. Але дочкою пишаюся більше! Іда чудова", - розповів Дольф Лундгрен про дочку.


Актор Вілл Сміт також зізнався, що з появою доньки став набагато щасливішим. Він досі не розуміє, як у нього могла народитися така чудова дівчинка.

Вілл Сміт з донькою, фото instagram


"Моя дочка - космос! Поняття не маю, як так вийшло, що у мене народилася така дівчинка. Це неймовірно! Я щасливий бути її батьком!", - Вілл Сміт про дочку Віллоу.


Дуейн Джонсон зізнався своїй доньці Сімоні, що не дивлячись ні на що буде любити і піклуватися про неї до кінця своїх днів.

Дуейн Джонсон з донькою, фото instagram


"Не можу пообіцяти, що буду поруч до кінця твого життя, але даю тобі слово, що буду любити і піклуватися про тебе до кінця свого", — зазначив Дуейн Джонсон.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще
Антоніо Бандерас якось зізнався, що до появи своєї дочки Стелли, не знав, що можна так сильно когось любити.

Антоніо Бандерас з донькою, фото instagram


"Я люблю свою дочку! Я так люблю свою дочку. Я навіть не уявляв, що когось можна так сильно любити", - зазначив він.


Джонні Депп розповів, що завжди переживає за свою дочку Лілі-Роуз, хоча вона вже і доросла дівчина.

Джонні Депп з донькою, фото instagram


"Не важливо, скільки їй років, я завжди буду переживати за неї. У відносинах батько-дочка - це нормально. У неї є голова на плечах і вірю, що вона зможе вести себе розумно і відповідально", — зазначив Депп.


Алек Болдуін якось розповів, що вважає себе не найкращим батьком, але незважаючи на це, він радий, що зміг знайти спільну мову дочкою.

Алек Болдуін з донькою, фото instagram

" Я був не найкращим батьком. Це так. Але нам вдалося знайти з нею спільну мову, коли вона підросла. Зараз у нас повне взаєморозуміння", - розповів він

Нагадавши, Джонні Депп в молодості і зараз: як змінився з роками знаменитий капітан Джек Воробей

Раніше Знай писав, Лілія Сандулеса нарешті розповіла, чого натерпілася в шлюбі з Іво Бобулом: "це була помилка"

Також Знай повідомляв, вирішила бути як тато? Дочка Джонні Деппа Лілі-Роуз з оголеними грудьми приєдналася до серіалу The Weeknd