Відомий російський співак і чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов поділився милим фото зі своїм маленьким сином і заговорив про освіту.

Влад Топалов має чимало шанувальників, тому він намагається частенько тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить майже 900 тисяч осіб.
На цей раз він поділився милим фото з сином, на якому вони бешкетують і весело проводять час. Топалов вирішив завести розмову про освіту тому процитував відомого дитячого психолога Людмилу Петрановську.

Фото зі сторінки Влада Топалова

Говориться, що ви можете вкладати багато грошей в освіту дітей, проте їх можуть мучити депресії і невпевненість в собі. Саме тому важливо піклуватися про психологічне здоров'я.

"Ви можете скільки завгодно вкладати в освіту людини, потім він у вас з депресією зляже на диван, і де це ваша освіта? Але якщо він не буде впевнений в собі, якщо його будуть мучити неврози, депресія, то і сенс в цьому всьому? Психологічне здоров'я, психологічне благополуччя, психологічна стійкість – це найважливіша якість людини в такому швидко мінливому світі. Набагато важливіше, ніж кількість знань або успішність в тій чи іншій області", — сказано в підписі Топалова до фото.

Нагадавши, що Регіна Тодоренко відростила пишні вуса: крутіше Павла Зіброва. Регіна Тодоренко готується до важливої ролі

Раніше Знай писав, Тодоренко без штанів зізналася Владу Топалову в немислимому: "коли мене не стане...". Регіна Тодоренко разом з Владом Топаловим і сином вийшли на публіку

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Також Знай повідомляв, Влад Топалов поніжився з красунею в бікіні, поки Регіна Тодоренко далеко: "багато разів"