Відомий український радіоведучий і шоумен Слава Дьомін частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 120 тисяч осіб.

У неділю, 28 листопада 2021 року, на телеканалі "1+1" відбувся фінальний випуск шоу "Танці з зірками", в ході якого перемогу здобув Артур Логай і його партнерка Анна Кареліна. В цей же час Костянтин Войтенко і Ольга Харлан стали почесними фіналістами цього сезону. А Слава Дьомін вирішив показати відео зі зйомок, в ході якого Показані справжні переможці проекту.

Артур Логай та Анна Кареліна, фото "Танців з зірками"

"Ось вони - справжні переможці ШОУ "ТАНЦІ з ЗІРКАМИ"💃", - пише ведучий.

Як виявилося, мова йде про самого Славу і Марту Останкову, які не змогли влаштувати на місці під час виступу Антона Вельбоя перед паркетом. Вони обступили виконавця по сторонах, повторюючи його рухи.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Це дуже сподобалося фанатам, які написали десятки позитивних коментарів під відео.

Слава Дьомін, фото: Instagram

"Дуже люблю цього артиста. Він неповторний, як і ви - ведучі з великої літери!", "Чому, коли вся Україна запалювала свічку в пам'ять найбільшої трагедії, Люкс ФМ запалювали на сцені?", "Які ви круті і ржачні🤣 Якби я зараз не засмагала під єгипетським сонцем, то точно б танцювала з вами😜", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Холостяк Слава Дьомін дозволив синові ризикнути на хвилі: папаша року

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва, Оля Полякова, Потап і Святослав Вакарчук: названо імена тренерів 12-го сезону "Голос країни"

Знай.ua писав, хто переміг у "Танці з зірками-5": глядачі обрали фаворита між Артуром Логаєм, Ольгою Харлан та Костянтином Войтенком