В Інтернеті показали виходи топових моделей на червоній доріжці The Fashion Awards 2021. Дівчата показали себе у всій красі, чим викликали дуже багато обговорень.

Відповідний пост продемонстрували в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Розкішні виходи на The Fashion Awards 2021. Голосуй за кращий образ! 1️⃣ Ельза Хоск 2️⃣ Дуа Липа (в Maximilian Davis) 3️⃣ Прянка Чопра (у Richard Quinn) 4️⃣ Елла Балинска 5️⃣ Адріана Ліма (в Celia Kritharioti) 6️⃣ Наташа Полі 7️⃣ Айріс Лоу 8️⃣ Джордан Данн 9️⃣ Кейт Бекінсейл (в Sabina Bilenko Couture) 15 кращих нарядів на червоній доріжці і всі подробиці церемонії шукай по посиланню в профілі!",- підписали фотографії за участю красунь.

Дуже багато користувачів просто не змогли пройти повз такої неймовірної жіночої краси. Більшість людей акцентувало свою увагу на Дуа Липа, але і інші дівчата теж не залишилися без уваги. Фанати не забули про себе нагадати і почали коментувати знімки.

Дуа Ліпа

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

"Прянка як завжди", "май гад, хто ж їх одягає?", "Дуа Липа і Кейт Бекінсейл", " Ельза топ . А у Ліми ляжка нічого Така, після подіуму можна собі дозволити", "всі красуні правда Ліму не впізнала, набрала трохи) і ще одна на Майлі Сайрус схожа дуже", "Прянка Термінатор", "Дуа Липа, Адріана Ліма і Кейт Бекінсейл","вау, розкішні", "Пріянка красива жінка, хто з неї робить бабку на самоварі? Дуже: Ельза, Дуа і Кейт", - пишуть відгуки заворожені користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, як жінка скинула 83 кілограми за 2 роки.

Нагадаємо, що модель розповіла, як лялька вкрала її зовнішність.