Відома українська співачка Тіна Кароль заінтригувала своїх численних фанатів спокусливим відео у грайливому образі.

Тіна Кароль має багатомільйонну армію шанувальників, саме тому намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 1.9 мільйона осіб.

Цього разу Тіна Кароль вирішила поділитися новим відео. На ньому зірка постала перед фанатами у грайливій маленькій чорній сукні. Родзинкою її образу стали кольє на шиї та ніжні сережки з перлами. До того ж ще одне кольє Тіна Кароль вертіла у руці.

Тіна Кароль, скріншот із відео

За секунду кадр змінюється і Кароль з'являється у новому образі. Цього разу вона теж надала перевагу чорній сукні, однак зовсім іншого покрою. Тут грайливий образ співачки доповнили темні сонцезахисні окуляри. До того ж зірка вирішила надути гумку, яка швидко лопнула.

Тіна Кароль, скріншот із відео

Тіна Кароль, скріншот із відео

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще
Виявилося, що це відео - анонс колаборації Тіни Кароль з брендом Kachorovska. Цього разу співачка разом з брендом представить колекція жіночних прикрас. Раніше в колаборації з цим же брендом Кароль випустила колекцію жіночого взуття.

Нагадаємо, Тіна Кароль стала героїнею "Від пацанки до панянки" через зачіску: "Чьолку зрубав нах*р". анувальники іронізують щодо нового стилю популярної української співачки.
Також Знай писав, Тіна Кароль зізналася у почуттях, вмить розбивши серця: "Скучила..."
Раніше Знай повідомляв, Тіна Кароль закохалася, але не в чоловіка - і навіть не в людину: "Поглядаю у вікно - присутній герой". Тіна Кароль поділилася відчуттями, пов'язаними з її останнім альбомом