Візит до Львова заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука перетворився на скандал через зовнішній вигляд його помічниці. Дівчину, яка недоречно обрала вбрання для ділової зустрічі, чекала хвиля обурення в соцмережах.

Метою візиту була перевірка роботи навчально-практичних центрів у профтехучилищах. На офіційних фото з зустрічі видно, що заступника міністра супроводжує дівчина у надто відвертому вечірньому вбранні. Її одяг жодним чином не відповідає діловому етикету.

Скрін, Instagram Христина Тишкун

У соціальних мережах пишуть, що це Христина Тишкун, яка є помічницею замміністра, помічницею адвоката в адвокатському бюро Advisers і директором компанії "БК Забудова".

Пізніше сама Христина Тишкун розмістила у себе на сторінці в Instagram знімок, на якому у такому ж вигляді позує поруч із міським головою Львова Андрієм Садовим.

Популярні новини зараз

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Скрін, Instagram Христина Тишкун

"От львів'яни трохи шоковані, що приїхав заступник міністра зі своєю помічницею Христиною Тишкун, чи яка в неї посада - невідомо, але є в неї фото в соцмережах на банері МОН, і пішла вона перевіряти училища з розрізом до трусів, і з декольте таким. Галичани, що зараз хейтять - сноби чи трохи розбираються в діловому етикеті?", - питає у соцмережах журналістка Мар'яна П'єцух.

Скрін, Instagram Христина Тишкун

Сама Христина Тишкун зауважила, що «кожен одягається, як йому зручно і комфортно».

"А у міській раді треба вибирати вбрання? Я думала, що кожен одягається так, як йому подобається, зручно, комфортно", - написала вона, видаливши пізніше своє повідомлення.

Скрін, Instagram Христина Тишкун

Скрін, Instagram Христина Тишкун

«Скандал на рівному місці. Жах! Чиновниця не виглядає як дефолтна провідниця / буфетниця / контролерка», «Тепер зрозуміло чим зайнятий міністр на роботі», «Не розумію захоплень з приводу цих, що висять, як у бабусі, вибачте, цицьок. Де там краса? А Садовий зараз свідомість втратить, тримайте його», - пишуть коментатори.

Фото: "Процишин Офіційний"

Нагадаємо, "Корабельна сосна" Ірина Аллахвердієва похвалилася в декларації подарунком в 5 мільйонів - "Непоганий презент"

Як повідомляв "Знай.ua", новий кандидат у нардепи на Черкащині - ветеран, якого посадили за акцію проти Зеленського

Знай.ua писав, не здав - залишаєшся без посади: скільки чиновників завалили іспит на знання української мови