Відома російська телеведуча Дана Борисова, яка нещодавно зізналася, що лягала під ніж пластичних хірургів, вирішила привітати своїх шанувальників з новорічними святами дуже цікавим способом - перетворитися на Снігуроньку. За словами телеведучої, вже є хороша традиція - сватати її в програму "Давай одружимося", де головною зіркою є Лариса Гузєєва.

Цього разу Дана Борисова вирішила порадувати фанатів коротким відео, з її улюбленими кадрами з програми.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дани Борисової в мережі Instagram.

"Снігуроньку замовляли? Так ось, вона прийшла, і свято принесла. Добра традиція, ось уже третій рік поспіль мене запрошують знятися в новорічному випуску"Давай одружимося". І щоразу починають дзвонити знайомі, і питати, чи правда, що я заміню в новому році @syabitova_roza? Ні, звичайно, а ведучих @_larisa_guzeeva_ і @syabitova_roza просто обожнюю. Суцільний гумор. Загалом, з прийдешніми.", - пише Дана Борисова.

Дана Борисова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що ще в травні 2021 року Дана Борисова повідомила тривожну новину про свою дочку-підлітка Поліну. За словами телезірки, 13-річна дівчинка була терміново госпіталізована в одну з московських клінік.

За словами Борисової, після першого уроку їй подзвонили викладачі 13-річної дівчинки і повідомили, що вона завдала собі каліцтва в шкільному туалеті.

Раніше повідомляли, 43-річна зірка Playboy Кеті Прайс перетворилася на "гумового монстра" після багатьох операцій: тепер її боятися власні діти.

Як повідомляв Знай.uа, Дана Борисова "омолодилася" під ножем хірурга, чесно показавши нові груди, стегна і животик: "Хочеться дуже...".

Знай.uа писав, 13-річна донька Дани Борисової порізала вени в шкільному туалеті: "Дуже погано...".