Відома українська співачка і блогерка Анна Трінчер разом зі своїм нареченим блогером Олександром Волошиним перед новорічними святами вирішила відправитися до Карпат. Тут пара не нудьгує й активно тішить прихильників новими фото.

Анні Трінчер має чимало шанувальників, саме тому активно ділиться з ними новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона осіб.

Анна Трінчер та Олександр Волошин вирішили не втрачати час та активно провести свій відпочинок. Саме тому вони вирішили покататися на снігоходах. Звісно ж Трінчер не могла не сфотографуватися з ним.

Фото зі сторінки Анни Трінчер

На фото Анна Трінчер позувала на снігоході у пухнастій куртці з білими написами та сірих штанах. Фанати співачки одразу ж прийнялися коментувати її нове фото.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Тю, а навіщо було постити нібито "вибери обробку"🤷🏼‍♂️", "Люблю тебе Анічка 💗😻", "Красиво ❤️", "Дуже красива )))😍", "Красуня просто шикарна😍😍 🔥", "Красива, капець😍", "Щойно дивилася серіал в якому ти знімалася дуже цікаво😍", - зазначили вони.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, у Анни Трінчер перед операцією знайшли в грудях ущільнення, як у Дорофєєвої: "Чим менше, тим чоловік щасливіший". Дівчина вирішила відповісти всім хейтерам разом зі своєю колегою

Також Знай писав, Анна Трінчер показала свого нареченого Олександра Волошина у всій красі, оголений торс та рельєфні кубики: "Дуже добре"

Раніше Знай повідомляв, у Анни Трінчер перед операцією знайшли в грудях ущільнення, як у Дорофєєвої: "Чим менше, тим чоловік щасливіший". Дівчина вирішила відповісти всім хейтерам разом зі своєю колегою. Лікарі поставили діагноз, як у Наді Дорофєєвої