Джамала показала як відпочиває в Єгипті. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 900 тисяч осіб. З ними українська співачка ділиться подробицями свого життя, філософськими роздумами і фотографіями.

Джамала, фото: Instagram

У січні дівчина поїхала відпочивати до Єгипту. Співачка ділиться з українцями фотографіями з пляжів Червоного моря. 17 січня Джамала опублікувала серію фотографій з відпустки, а також розповіла про свої прикраси.

"Люблю "літо" за каву з присмаком моря і за всякі маленькі прикраси, яких у мене багато. Беру все 😂 Не знаю, чому, але мені подобається, що мої фани називають себе пташками #jamalabirds. На останньому фото Срібна пташка, яку мені подарувала прихильниця на концерті в Харкові 💔А на першому – чокер-мрія зірочка @sovajewels. Я так люблю ці маленькі штучки, що навіть задумайся, чи не зробити що-небудь своє. Ви б хотіли?",- повідомила вона.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Раніше повідомлялося, що переможниця "Холостяка" Даша Квіткова засяяла поруч з двома красенями

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Як повідомляв Знай.uа, дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "спасибі, моя сніжинка"