Сергій Притула показав як відпочиває в Америці. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Український телеведучий " Хто зверху?", з 2015 року-ведучий програми "Суперінтуїція", резидент Comedy Club Ukraine, волонтер, громадський і політичний діяч Сергій Притула є одним з найпопулярніших співвітчизників. Зокрема на його Instagram-сторінку підписано близько 824 тисяч передплатників, а на Фесбуці їх 931 тисяча.

17 січня чоловік опублікував фотографії на тлі знаменитих східчастих пірамід в ряді американських держав. Найімовірніше, чоловік відпочиває в Мексиці або в Перу, де збереглося безліч таких будівель. У підписі до знімка телеведучий вирішив пожартувати на цю тему.

"Збирались у відпустку. Дружина каже:«Хочу на піраміди». Прилетіли, дивимось. Каже: «то не ті».Як вгодити, вже не знаю!",- повідомив Сергій Притула.

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Також портал Знай.ua повідомляв, що колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Також ми писали, що Сергію Бабкіну натякнули, чому він даремно зрадив своїй Сніжані. На Старий Новий рік Сергій Бабкін вирішив поділитися сімейним фото. Його велика сім'я позувала сидячи за столом.