Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не є активним користувачем соцмережі Instagram, але іноді все ж балує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями.

Арсен Мірзоян в черговий раз похвалився фанатам своїми спортивними успіхами і показав результат останньої пробіжки - майже 2 кілометри за 16 хвилин. Він намотав кола в Єгипті, де він зараз відпочиває з усією своєю дружною сім'єю.

Також він розмістив яскраву фотографію, на якій він вже охолоджується після виснажливого тренування в Червоному морі. Вода виглядає казково блакитною і чистою, а відпочилий, нехай трохи і насуплений Арсен дуже вдало доповнює картину.

"Доброго ранку!", - написав Мірзоян.

Скріншот з Instagram, Арсен Мірзоян

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Користувачі соцмережі відзначили те, який малюнок артисту вдалося зобразити завдяки своїй пробіжки. Деякі розгледіли на карті людину, яка тримає в руках гітару.

Коментарі - instagram.com/arsen_mirzoian/

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко привчила до особливої розкоші свою дочку від Арсена Мірзояна: викликає заздрість

Нагадаємо, що напівоголений Арсен Мірзоян показав, як пощастило Антоніні Матвієнко: "О боги"

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко подарувала своїй красуні Ніночці поїздку до Єгипту з Арсеном Мірзояном: "Навіщо цей цирк"

Також портал Знай.uа писав, пікантні ігри з Арсеном Мірзояном? Тоня Матвієнко обв'язала горло дивним червоно-чорним шарфиком: "Завжди приємно"