Джамала зворушила українців теплими стосунками з чоловіком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 900 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Джамали

На різдвяні свята співачка поїхала з сім'єю і публікує різні фотографії з курорту. 18 січня дівчина опублікувала серію знімків з пляжу в компанії свого чоловіка Сеїт-Бекіра Сулейманова і синів Еміра-Рахмана і Селіма-Гірая. У підписі до фото вона зізналася дружину в любові цитатою пісні Java Jive знаменитого американського джазового колективу The Manhattan Transfer.

"I love coffee. I love tea. I love you and I hope that you love me too", - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Велика частина засипала співачку компліментами.

"Красиві ви! P. S. люблю цю пісню))"; " Які гарні ваші ніжки 😍 гарного відпочинку! Я вас теж люблю❤️"; "Добрий день. Можна поцікавитися ? Ви відпочиваєте без нянь?"; "Ви прекрасна сім'я, дуже милі і дітлахи, і ви, щастя вам!🙌 🔥 ❤ ️ ",- зазначають вони.

Джамала, фото: Instagram

Нагадавши, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.

Також портал Знай.uа повідомляв, що колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Також ми писали, що Сергію Бабкіну натякнули, чому він даремно зрадив своїй Сніжані. На Старий Новий рік Сергій Бабкін вирішив поділитися сімейним фото. Його велика сім'я позувала сидячи за столом.