Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес, який зараз активно займається сольною кар'єрою, часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 650 тисяч осіб.

Замість чергових селфі або знімків з дружиною Надією Дорофєєвою, артист опублікував неймовірно красиву фотографію, в якій він побачив великий зміст. У кадрі можна побачити яскраву зелень і два стовбури молоденького дерева, яке немов проривається крізь бетонний прошарок назовні, до пекучого сонечка. Невідомо ким був зроблений даний знімок і в цілому така інсталяція, але виглядає дійсно вражаюче.

Скріншот з Instagram, Володимир Дантес

У підписі до публікації Володимир Дантес зізнався, що ця картинка наповнює його радісними емоціями і заявив, що зараз саме вона стоїть у неї на заставці в телефоні.

"Зараз це заставка на моєму телефоні. Мене шалено радує ця фотка. Не знаю.. якась вона.. неначе говорить мені, щоб створити щось нове, не обов'язково руйнувати старе.. Не знаю. Хочете - беріть)", - написав співак.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Користувачі соцмережі приєдналися до думки артиста і оцінили по достоїнству опубліковану ним фотографію, але були і ті, хто побачив на ній не тільки просте деревце.

Коментарі - instagram.com/vladimirdantes/

Коментарі - instagram.com/vladimirdantes/

Коментарі - instagram.com/vladimirdantes/

Нагадаємо, Надя Дорофєєва задерла сорочку і показала тату на цікавому місці: "Пообіцяла бути сміливіше"

Як повідомляв Знай.uа, Вова Дантес залишився без трусів, Надя Дорофєєва тільки ліктем встигла прикрити: "Мені нема в чому ходити"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес зізнався ,що збирається цілувати у Наді Дорофєєвої: "Але там водорості"