Відомий український співак, продюсер і автор численних хітів Віталій Козловський, який свого часу ще й наробив галасу бурхливим романом з журналісткою і блогеркою Раміною Есхакзай, вирішив зізнатися.

Справа в тому, що, схоже, у Віталія все в житті налагоджується, адже, як він сам заявив, біля нього є люди, які чують його, а не тільки слухають.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Віталія Козловського в мережі Instagram.

Публікація Віталія Козловського, скріншот: Instagram

"У моєму житті з'являються люди, які не просто слухають, вони мене чують. А це дуже для мене сьогодні важливо... P. S. І цих людей трохи більше, ніж на цьому фото", — розповідає Віталій Козловський під знімком.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

На свіжому знімку віддані шанувальники можуть побачити, що Віталій Козловський зробив нове селфі в студії, де, швидше за все він працює над новими композиціями, а може навіть, робить окремий музичний проєкт для своїх друзів.

Біля артиста поруч можна побачити двох молодих людей - хлопця з посмішкою, а також підтягнуту дівчину, яка не соромиться ходити в студію з екстремальним декольте.

Раніше повідомляли, Віталій Козловський зробив це поруч з жінкою вперше за рік: костюм убив усіх наповал.

Як повідомляв Знай.uа, Віталій Козловський вирішив кардинально змінитися, навіть Оля Цибульська не стрималася: "Досить жерти на ніч".

Знай.uа писав, Jerry Heil напросилася на побачення з продюсером "Голосу країни" Володимиром Завадюком: "Дуже довго мріяла".