Журналісти з популярної програми "Життя відомих людей" розпитали українську телеведучу ТСН на каналі 1+1 Марічку Падалко про найстрашніший день, коли російська армія вторглася на територію України.

Марічка Падалко була тією людиною, яка на світанку 24 лютого сповістила всіх українців про початок повномасштабної війни. По сьогоднішній день телеведуча залишається відданою своїй роботі і обов'язку, продовжуючи вести новинні програми.

Марічка Падалко, скріншот

Телеведуча зізналася, що ще до початку військових дій у них в сім'ї відбувалися суперечки через те, хто з батьків візьме на себе головні обов'язки. Її чоловік Єгор Соболєв хотів, щоб вона дбала про дітей, але такий розклад її не влаштовував.

"Від мене, як від дружини і жінки, він вимагав план, як я буду діяти, коли почнеться війна. Бо він сказав, що "я матиму кілька годин, щоб з’явитися у визначеному місці і почати отримувати накази, а діти залишаються на тобі". Ми багато сварилися з приводу цього. Моє питання було до нього: Чому, умовно, в день вторгнення ти мусиш йти і виконувати накази, а я мушу подбати про дітей, везти їх в безпечне місце і не виконувати свою роботу, чому вона менш важлива?", - розповіла телеведуча.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Марічка Падалко і Єгор Соболєв з донькою, instagram.com/marichkapadalko

У підсумку обоє батьків залишилися при роботі - Соболєв вступив до лав тероборони і навіть побував у зруйнованому окупантами Ірпені, а Падалко продовжила свою діяльність у програмі "Єдині новини". Трьох дітей вони відправили до бабусі і дідуся, які про них піклуються в цей важкий час.

"Я розуміла, що він десь там і я знала, що там йдуть важкі бої за звільнення Ірпеня. Найдовше, коли ми не мали з ним зв'язок, це 5 днів. Це мене це було даже довго. Він мене попередив, що вони йдуть на завдання і їм буде заборонено використовувати мобільний зв'язок, щоб так не вираховували росіяни", - поділилася Падалко.

Нагадаємо, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька показали справжню красу національного вбрання: "Обидві дуже"

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко розповіла, через що пройшов її чоловік Єгор Соболєв в Ірпені: "Більше тижня..."

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко на кілька днів втратила зв'язок з чоловіком: "Хочу зараз просто почути"