Донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мілчел, як і її зіркова мама підтримує українців та рідну країну під час війни, яку розв'язала росія.

Цього разу юна красуня вирішила порівняти те що зробив з українським Маріуполем путін та Гітлер під час Другої світової війни.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram у розділі stories Злата Мітчел поділилася світлиною, де путін дивиться у вікно, але в ньому не його відображення, а Гітлера. Так донька знаменитості вирішила порівняти те, що робить зараз в Маріуполі путін, і те, що робив Гітлерпід час окупації міста.

Скріншот stories Злати Мітчел

Донька знаменитості відмітила, те що відбувається зараз набагато гірше, ніж було під час командування Гітлера. Нинішня кількість загиблих у Маріуполі оцінюється у 20 000 мирних жителів, а під час Другої світової війни кількість загиблих досягла 10 000.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Маріуполь, фото: Telegram

"путін за два місяці вбив вдвічі більше жителів Маріуполя, ніж Гітлер убив під час дворічної нацистської окупації міста", - сказано у підписі до картинки.

Нагадаємо, телеведуча Оля Фреймут написала несамовитий "лист до себе в еміграції", зараз вона важко переживає еміграцію і, судячи з усього, дуже сумує за Україною

Раніше портал Знай писав, Ольга Фреймут показала божевільну росіянку в Європі, яка боролася з Україною: "Мені 70 років, ти мене...".

Також портал Знай повідомляв, телеведуча Оля Фреймут показала 84-річну дитину Другої світової, яка врятувала сім'ю від війни: "Ховалися в підвалі".