Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Як відомо, зараз Репяхова зі своїм сином і мамою знаходиться в Ізраїлі, у рідної сестри. Дівчина з головою занурилася в нову реальність далеко від України і частенько розповідає про особливості життя в чужій для себе країні. Раніше вона вже показувала асортимент в місцевих магазинах, озвучувала ціни на продукти і ділилася секретами побуту євреїв.

Катя Репяхова з сином, фото з Instagram

Тепер же Репяхова в Insta Stories вирішила показати чергову цікаву знахідку, яка її здивувала. Дівчина, прогулюючись вулицями Тель-Авіва, натрапила на звичайну урну, яка була прикрита дивною і важкою кришкою. Спочатку вона подумала, що все це придумано для того, щоб сміття не розліталося через вітер, але пізніше її сестра "розкрила" всі карти.

Як виявилося, ночами на вулицях Ізраїлю розгулюють шакали і розтягують недоїдки зі сміттєвих баків. Таким чином місцева влада вирішила мінімізувати збитки.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Нагадаємо, Катя Репяхова згадала "Чорнобривці" Віктора Павліка, під яку ридали всі: "Тв*рюки вкрали все"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова здивувала проникливим зізнанням, навіть Віктор Павлік не стримався: "Це все"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова показала, як заспокоює примхливого сина від Віктора Павліка: достатньо однієї пісні