Відомий український телеведучий і учасник романтичного реаліті "Холостяк" Микита Добринін показав, як виглядає Маріуполь після цілодобових обстрілів окупантами. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Микита Добринін з перших днів війни прийняв рішення не сидіти склавши руки і вступив до лав тероборони. Разом з тим він продовжував займатися волонтерством. Зараз він разом з сім'єю, яку не бачив досить тривалий термін.

Микита Добринін, фото з Instagram

Так, телеведучий поділився роликом, на якому показаний Маріуполь. Місто кілька місяців піддавалося масованим бомбардуванням російськими окупантами, але і зараз не впало завдяки захисникам, які тримаються третій місяць.

"Так зараз виглядає Маріуполь. Героїчне місто, захисники якого тримаються третій місяць, майже повністю зруйноване. І кожен день кількість спалених будинків збільшується... " - емоційно підписав ролик Добринін.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Користувачі мережі відзначили, що дивитися на те, що зробили російські окупанти дуже боляче.

"Душа болить", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай повідомляв, Святослав Вакарчук приїхав на ЧАЕС з гітарою і хітом "Все Буде добре", нагадуючи про Азовсталь: "Такого точно не було".

Також ми повідомляли, Григорій Решетник залишився без грошей і розповів, як стане водієм або сторожем:"Я роботи не боюся, заради своїх дітей".

Крім того, ми писали, невістка Софії Ротару Світлана Євдокименко розповіла землякам-росіянам кого потрібно рятувати в Україні: "Дух не зломлений".