Катерина Усик, дружина відомого боксера Олександра Усика не радить відпочинок в Криму через загрозу замінування. Про це вона повідомила на у своєму сторіс в Instagram.

Фото: скрин Іnstagram.com/stories/usyk_kate1505/

Як відомо, дружина чемпіона світу з боксу мешкає разом з чоловіком в Криму та підтримує Україну. Вона активно веде власну сторінку у соцмережі. А нещодавно поздоровила підписників зі святом вишиванки ніжним фото. Проте один з її основних акаунтів був заблокований, тому Катерина буда змушена зареєструвати новий.

Зазначимо, що її чоловік, чемпіон світу з боксу Олександр Усик зізнався, що зараз не читає новини про війну, через те, готується до поєдинку з Єнтоні Джошуа, який має відбутися взимку цього року. Тренується спортсмен за кордоном.

Цього разу блогерка звернулась порадила своїм підписникам не купатися в морі в цьому році. Вона пояснює це тим, що море заміноване, а до берега припливає щось незрозуміле. Крім того, вона говорить про те що людині при глузді в Крим краще не їхати.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Блогерка прогнозує, що в цьому році більшість готелів не відкриються. Вона вважає, що це триватиме до тих пір, поки території не повернуться до складу України.

Нагадаємо, красуня Даша Астафєва зізналася, що стало для неї порятунком під час війни: "Вчуся знов і знов".

До слова, нове офіційне свято в Україні: Олександр Педан надихнув Володимира Зеленського.

Раніше ми писали, що Анна Саліванчук звернулася до бійців ЗСУ, підтримавши їх потужною промовою: "Ви - наше все".