Світлана Лобода - відома українська виконавиця, яка на батьківщині вже тривалий час не живе, практично зникла з медіа-простору.

Ще на початку війни, в ЗМІ їй приділяли багато уваги через невизначеність у своїй позиції. Однак згодом, за деякими даними, після успішного виїзду з території Росії, вона активно почала проявляти проукраїнську позицію. Зараз же вона в Telegram написала публікацію про листи своїх шанувальників.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Співачка зізналася, що їй надсилають дуже багато звернень зі своїми історіями. За останні три місяці війни, розпочатої рашистами, про що Лобода заявила підкреслено, життя кожного українця змінилися до невпізнання.

"Неможливо звикнути до нових реалій, неможливо забути пережитий жах, складно впоратися з новими умовами життя, з невпевненістю в завтрашньому дні, а часом і з повним відчаєм. Я знаю ці почуття, тому що сама переживаю ці емоції", - пише Світлана Лобода в публікації.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Світлана якийсь час перебувала в роздумах через те, як же можна допомогти кожному. Тим більше, що відповідь на лист, підтримка словом - не надто допомагають.

Світлана Лобода, скріншот: Telegram

Нагадаємо, експродюсер Лободи Нателла Крапівіна пояснила, як ця війна вплине на майбутнє дітей: "Лицарі без страху"

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Анатоліч зізнався, чи спілкуються вони з Юлою з Лободою: "Стосовно куми..."

Знай.ua писав, черкаська копія Лободи Анна зробила вибір на користь "шанувальника" Марченка Кіркорова: співатимуть про кохання