Досить популярна українська співачка Анастасія Прудіус, більш відома під псевдонімом Kola, підкорила всіх своїми виступами на шоу "Голос країни".

А зараз вона порадувала шанувальників новою композицією під назвою "Чи Разом?", про що повідомила в Instagram, де за її життям і творчістю стежать понад 60 тисяч осіб.

Kola, фото: Instagram

"Окреме спасибі - @martin_eden_music за неймовірно красиві рядки - "влітаєш в мене мов чиж, і навіть коли я засмучена - ти голосно мовчиш", якими я надихнулася при написанні. Будь ласка, Послухай до кінця, постав лайк і напиши пару слів❤️ радію, що ця пісня вже є у ваших серцях❤️", - пише Анастасія в публікації.

Вона зазначила, що всі ці дні їх команда дуже сильно нервувала. Однак виконавиця виявилася щаслива, що їм вдалося зробити задумане.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

"Як же мені подобається. Це дуже сильно і стильно❤️", "З цієї пісні почалося моє захоплення вами❤️ бажаю дуже всього кращого", "Ця пісня не вилетить з мене, мабуть що ніколи...", "Тепер чекаємо на музичних платформах", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Alyona Alyona показала, як обжимається з колишнім хлопцем-на дружбу явно не схоже: "Знову в сердечко"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з "Кварталу 95" знайшла "кров" справжнього козака в Борисі Джонсоні: радіє санкціям, як дитина

Знай.ua писав, Крутоголов, Сморигін, Глущенко - "Дизеля" похвалилися найдорожчими скарбами в житті: "Символічно склалося"