Український футболіст Олександр Алієв прокоментував поведінку відомого ресторатора та народного депутата України Миколи Тищенка, який раз у раз відзначається негідною поведінкою та скандалами навіть під час війни в Україні.

На Інстаграм-сторінці футбольного клубу "Динамо" опублікували реакцію Олександра Алієва, який зараз служить в ЗСУ. Футболіст засудив боягузство багатьох українських депутатів, які замість того, щоб виконувати свій обов'язок втікають у спокійні європейські країни, а коли все трохи заспокоюється тихцем повертаються і демонструють свій "патріотизм".

"Мені нас*ати на депутатів, хто вони, що вони. У нас горе в країні, ти приймаєш закони цієї країни, тиснеш кнопки. А чому ти обси*аєшся і їдеш до Європи, а коли другого квітня все закінчилося, повертаєшся сюди і показуєш, нібито ти був тут?", - сказав футболіст. Олександр Алієв

Микола Тищенко. Фото: Youtube

Зокрема, він акцентував на запевненнях Миколи Тищенка, що начебто, він завжди був у Києві, а насправді відпочивав на відносно безпечному Закарпатті.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"Багато хто знає, хто тут був, хто тут не був. Ми знаємо чудово як Колюня Тищенко розповідає, як він був тут. А ми знаємо, як він сидів на Закарпатті. Цього ж ніхто не каже. А чого боятися? Кажіть, нехай люди знають. На війні дуже багато хто заробляє ще більше грошей. Якщо ти накрав у той час, ти зі своєї кишені дістань гроші та зроби бронежилети, зроби каски, зроби форму. Якби не волонтери, багато чого не було б у хлопців", – сказав Алієв. Олександр Алієв

Скріншот: instagram.com/fcdynamokyiv

Скріншот: instagram.com/fcdynamokyiv

Нагадаємо, капітан київського "Динамо" Сергій Сидорчук став батьком учетверте – "Ласкаво просимо у цей світ, козаче"

Також ми писали, дружина Олександра Усика показала, як можна ощасливити людину за кілька секунд: "Чекати не треба багато років"

Нагадаємо, Томаш Кендзера "втік" з київського "Динамо" в рідний "Лех": обіцяє повернутися після війни