Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова виступила для українців в метро і розповіла про що зараз мріє найбільше. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Тарабарова регулярно публікує нові фото і відео як з особистого життя, так і пов'язані з творчою діяльністю. Також зірка нерідко ділиться думками і переживаннями, тому шанувальники завжди в курсі, що на душі у співачки.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube

Цього разу Світлана Тарабарова показала, як спустилася під землю, щоб підтримати українців. Вона заспівала на станції метро і зазначила, що зараз це найбільший культурний хаб в регіоні, адже багато зірок виступають саме під землею. Співачка зізналася, що мріє про якнайшвидше мир і щоб виступати можна було під небом не побоюючись ворожих ракет і літаків.

"Станція метро "Майдан Незалежності" - найбільший культурний хаб Східної Європи. А якщо серйозно - мрію, що День незалежності ми відзначали вже на площі, а не під землею", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."