Популярна українська співачка і переможниця Євробачення-2010 Alyosha, яка також є люблячою багатодітною мамою і щасливою дружиною відомого виконавця Тараси Тополі з "Антитіл", частенько радує армію шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 400 тисяч чоловік.

Альоша перерахувала ряд речей і нагадала, за що бореться весь український народ і його армія в цій жорстокій війні проти росії. Також артистка зазначила, що цивілізований світ стоїть пліч-о-пліч з нами і бачить всі злочини, скоєні російською владою.

"Прийняття, толерантність, взаєморозуміння, право жити й любити вільно, право бути собою, право обирати свій шлях і своє майбутнє!", - написала співачка.

Альоша, фото: Instagram

Зірка розмістила постер зі свого концертного виступу на Нью-Йоркському прайді-марші 26 червня, на якому вона виконала символічну пісню "To be free". На заході збирали гроші на підтримку України.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Дякую всім, хто долучається до допомоги! Слава Україні!" - додала Альоша.

Раніше ми писали про те, що Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила"

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Тополя в день народження Alyosha не зміг бути поруч з коханою через війну: "Місяць сумую"

Також портал Знай.uа писав, що Тарас Тополя розповів, що робитиме, якщо потрапить у полон до окупантів - думав навіть про суїцид: "Молю Бога..."