Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих та свіжих публікацій.

Яна Шамаєва здивувала шанувальників чудесами монтажу, записавши зі своєю мамою приспів нещодавно випущеної пісні "Купала", і при цьому вони знаходилися на великій відстані одна від одної.

[quote author=""]"Фітонула з мамою на відстані!" - написала артистка.

Скріншот із Instagram, Jerry Heil

Дівчина завдяки луп-станції створила різні звуки та вставила заздалегідь відзнятий кадр із жінкою, поєднавши два голоси. Вийшло ефектно, і співачка жартівливо заявила, що цей дует можна номінувати на премію Греммі.

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Артиска попросила шанувальників дати відгук, чи сподобався їм такий дует. Більш того, вона думає про те, щоб випустити повну пісню з мамою. І підписники високо оцінили старання та талант Яни, а ще попросили продовження треку.

Коментарі - instagram.com/thejerryheil/

Коментарі - instagram.com/thejerryheil/

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil та Alyona Alyona зібрали аптечки для бійців з ЗСУ, приховавши невеликі подарунки від себе: "Заряджена любов'ю"

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil розповіла про свою мрію та зізналася, що втрачає за кордоном: "Дуже сильно хочу повернутися"

Також портал Знай.ua писав, що Jerry Heil приємно вразила молитвою у каплиці біля Берлінського муру: "Несподівано, але дуже потужно"